مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویر احمد، گفت؛یکی از سرفصل های مهم طرح تحول سلامت کنترل ایدز و رفتارهای پرخطر می باشد که در راستای دستیابی به این هدف برنامه استراتژیک کنترل اچ ای وی ترسیم شده است.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد از برگزاری کارگاه آموزشی مشاوره مراقبت و درمان ایدز در یاسوج خبر داد و گفت: یکی از سرفصلهای مهم طرح تحول سلامت کنترل ایدز و رفتارهای پرخطر است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ظفر پریسایی در کارگاه آموزشی مشاوره مراقبت و درمان ایدز افزود: یکی از سرفصلهای مهم طرح تحول سلامت کنترل ایدز و رفتارهای پرخطر بوده که در راستای دستیابی به این هدف برنامه استراتژیک کنترل اچ. ای.وی ترسیم شده است.
وی عنوان کرد: برای دستیابی به اهداف برنامه استراتژیک کنترل اچ ای وی و کنترل همه گیری آن، یکی از گام های مهم آگاهی پرسنل و پزشکان از جدیدترین دستورالعمل ها و راهنماهای کشوری مرتبط با برنامه کنترل ایدز بوده و در این کارگاه دو روزه در برنامه عملیاتی و تقویم اجرایی معاونت بهداشتی گنجانده شده است.
پریسایی ادامه داد: برای دستیابی به اهداف برنامه 90*90*90 در راستای کنترل ایدز باید اقدامات بسیار مهمی در تشخیص و درمان و مراقبت بیماران انجام داد که سهم عمده را در تشخیص بیماران پرسنل مراکز ارائه خدمات مربوطه و سهم مهم در مراقبت و درمان را پزشکان درمانگر و تشخیص عفونی بر عهده دارند.
وی افزود: در امر تشخیص و شناسایی بیماران جهت دستیابی به هدف اول 90*90*90 ، یعنی شناسایی 90 درصد بیماران مورد انتظار، نیاز به اقدامات مداخله ای و با تلفیقی از انواع رویکردها در کلیه شهرستان های استان بوده و این کارگاه جهت دستیابی به این هدف پیش بینی شده است.
پریسایی با بیان اینکه در استان تقریباً جهت دستیابی به هدف اول 90، 55 درصد فاصله داریم، گفت: در سال جاری اولویت برنامه کنترل ایدز در استان بر شناسایی بیماران متمرکز شده است و باید مکان هایی که احتمال شناسایی بیماران در آنها وجود دارد به صورت دوره ای مورد ارزیابی قرار گیرند برنامه های انجام شده به صورت کامل ثبت همچنین اقدامات تشخیصی، درمانی و مراقبتی بیماران به صورت کامل در نرم افزار جامع مدیریتی داده های مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری ثبت شود.
وی ادامه داد: در این کارگاه پرسنل دخیل در امر مراقبت و درمان ایدز در زندانهای شهرستان های استان، سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستانهای استان، سوپروایزرهای مامایی زایشگاههای بیمارستانهای منتخب برنامه ایدز ، کارشناسان برنامه سلامت مادران، پرسنل مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری، کارشناسان برنامه سل و ایدز که کاملاً درگیر در کنترل بیماری ایدز هستند، دعوت شده است.
پریسایی تصریح کرد: هدف اصلی از حضور مدعوین آشنایی از آخرین آمار و اطلاعات مرتبط با برنامه کنترل اید در استان، کشور و جها،ن آخرین الگوریتم تشخیص اچ آی وی در کشور و مرور مجدد رویکرد نوین آموزش اچ آی وی جهت پرسنل درگیر در برنامه و آشنایی مدعوین کارگاه بر اهمیت سل و ایدز و توجیه بیشتر به مرگ ناشی از سل در بیماران ایدزی است.
به گزارش وبدا، این کارگاه آموزشی با حضور دکتر طایری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر پیشگیری مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی و کارشناسان مراکز مشاوره بیماری های رفتاری، کارشناسان سلامت مادران، کارشناسان برنامه ایدز و سل، سوپر وایزرهای کنترل عفونت بیمارستان ها، سوپروایزر مامایی بیمارستان ها، کاربران زندان ها و پرسنل معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
انتهای پیام/